Ons ambachtelijke brood

Brood van Stam

Bij Stam hebben we een ruim assortiment aan heerlijk brood dat we op ambachtelijke wijze vers bakken. Van harde en zachte broodjes tot overheerlijke croissants. Er is altijd wel een reden om uzelf lekker te verwennen met een uitgebreid ontbijt of een uitgebreide lunch. Een heerlijk kerstontbijt, een verjaardag of simpelweg een uitgebreid ontbijtje. Stam is er graag bij. We hebben voor iedere gelegenheid iets lekkers; een gezonde broodbol, een mix aan partybollen, krentenbollen of een lekker stokbrood. 

Ons brood wordt op ambachtelijke wijze bereid. Alle broden uit ons uitgebreide assortiment liggen iedere dag vers in de winkel. Het aanbod bestaat uit verschillende varianten op bijvoorbeeld croissants, witte en bruine broden. Beiden zowel hard als zacht verkrijgbaar. In ons ruime assortiment hebben we niet alleen lekkere, maar ook gezonde, voedzame broden. De Germaanse broodsoorten zijn het populairst onder onze klanten. Deze broden bakken we op een plaat in plaats van in een vorm waardoor er een heerlijk brood met een ronde, robuuste vorm ontstaat. De broden hebben een volle smaak en zijn erg voedzaam. 

Om niet mis te grijpen bestelt u eenvoudig vooraf in de winkel. Uw bestelling ligt dan voor u klaar. Geen gelegenheid om naar onze winkel te komen? Bekijk dan online ons volledige assortiment, bestel in onze webshop en laat uw bestelling thuis bezorgen. Vragen over één van onze producten of heeft u dieetwensen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kijk voor het volledig aanbod op onze webshop of kom gezellig langs in de winkel.