Zoek

Chocolaterie

De heerlijkste chocolade


Onze chocolaterie


Eén van onze specialisaties is chocolaterie. We maken de heerlijkste chocolade op ambachtelijke wijze bij ons op locatie. Daardoor geniet u van pure, eerlijke kwaliteit en een heerlijke smaak. Allemaal op ambachtelijke wijze gemaakt. Dit houdt in dat we ook alle vullingen voor de chocolade zelf maken en alleen werken met verse ingrediënten voor de beste smaakbeleving. Wij houden onze producten puur en voegen zo min mogelijk conserveringsmiddelen toe. Daardoor is onze chocolade extra lekker.

Cocoa Horizons Foundation
Omdat we het bij Banketbakkerij Stam heel belangrijk vinden dat onze producten een eerlijke afkomst hebben werken we samen met de Cocoa Horizons foundation. Deze stichting is een prachtig initiatief om cacaoboeren een beter leven te geven. Daarbij verbetert de Cocoa Horizons Foundation ook de leefomstandigheden in de gebieden waar men cacao verbouwd. Ze zorgen voor een educatieve samenleving in de gebieden waar mensen hulp en kennis goed kunnen gebruiken. Niet alleen de cacaoboeren, maar alle mensen die in de gemeenschap leven profiteren van ontwikkelingen die de Cocoa Horizons Foundation de bevolking aanleert. Zo leren de boeren bijvoorbeeld moderne methodes om hun cacaoproductie te vergroten. Op deze manier dragen wij bij aan een duurzame toekomst.

Onze lekkernijen
Onze chocolaterie werkt grotendeels seizoens- of thema gebonden. Zo blijft ons assortiment afwisselend en heeft u altijd wat nieuws om te proberen. Daarnaast ontwikkelen we onze eigen bonbons en zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken. We creëren hiermee een uniek en afwisselend aanbod. Binnen dit grote aanbod vinden klanten onze caramelbonbons en chocoladerepen het lekkerst. De chocolade gebruiken wij ook in een aantal van onze gebakjes en taarten. Deze koopt u bij ons in de winkel of bestelt u eenvoudig online. Mocht u vragen hebben over ons aanbod of over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.