Dagelijks vers gemaakt

Ons gebak

Vaak eet je alleen vers gebak bij een bijzondere gelegenheid. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Beloon uzelf eens met een heerlijke lekkernij. Het dagelijks vers gemaakte gebak van Stam is altijd een beloning om naar uit te kijken. In ons assortiment vindt u overheerlijke taartjes en verse gebakjes. Altijd bereid met vers fruit. We minimaliseren het gebruik van conserveringsmiddelen om alle smaken optimaal tot recht te laten komen en het product zo puur mogelijk te houden.  

Ontwikkelingen van Stam
Ons assortiment is continu in ontwikkeling. We blijven vernieuwen om onze klanten dagelijks te verrassen met een kersvers en wisselend aanbod. Onze eigen bakkers bedenken en bereiden al onze producten in eigen bakkerij. Iedere dag vol passie om met hun creaties een glimlach op uw gezicht te toveren. Wij bereiden ons gebak dagelijks met uitgebreide zorg. 

Ons aanbod gebak
In ons grote aanbod gebak is altijd afwisseling van producten te zien omdat we constant blijven vernieuwen. Het bavaroise gebak is sinds augustus 2020 met een vernieuwd recept in onze winkel verschenen en was direct erg populair onder onze klanten. Daarnaast zijn al onze klanten al jaren dol op de tompouce. Het succes komt door de dagelijks verse bereiding van onze tompoucen. Dit zorgt ervoor dat de room iedere dag vers en vol van smaak is. Voor meer informatie en ons gehele assortiment gaat u naar de webshop of bent u welkom in de winkel. Kijk ook eens naar onze heerlijke taarten of onze verse chocolade!