Taarten voor elke gelegenheid

Onze taarten

Banketbakkerij Stam maakt taarten in alle soorten en maten, maar ook voor elke gelegenheid! Wij bereiden taarten voor verjaardagen, trouwerijen en diverse feesten. Wij zijn ook uw adres voor bruidstaarten. Onze kant en klare taarten voor 6 personen, zijn altijd verkrijgbaar in de winkel. Wilt u graag een taart voor meer dan 6 personen? Dat is mogelijk bij Banketbakkerij Stam! Wij vragen u deze minimaal 2 werkdagen vooraf te bestellen. 

Sortering taart
Onze standaard taarten zijn vierkant. De slagroomtaart is onder onze klanten de favoriet! Daarbij heeft u een grote keuze in onze brede sortering. Kies voor:

  • Gesneden of ongesneden
  • Diverse maten (6 t/m 36 personen)
  • Diverse smaken (slagroom, vruchten, mokka, chocolade, chipolata)
  • Gepersonaliseerd (foto en tekst)

De chipolata smaak bereiden wij standaard met marsepein. Staat uw taartsoort er niet bij? Geen probleem. Wij kijken graag samen met u of het mogelijk is uw wens te realiseren. 

Personalisatie taart
Het is bij ons zelfs mogelijk om uw taart te personaliseren met een eetbare foto of tekst. Vele klanten zijn u al voor geweest. Wij vragen u gepersonaliseerde taarten 2 werkdagen vooraf te bestellen. 

Voor het aanleveren van een digitale foto:

Tip van Banketbakkerij Stam: bewerk de foto voor een mooier resultaat. Heldere en scherpere foto’s leveren een beter resultaat op bij het bereiden van uw gepersonaliseerde taart.
Naast taarten, zijn wij ook gespecialiseerd in het bereiden van vers brood, chocolaterie en divers gebak. Bekijk snel onze andere producten!